Bebisuppdatering

02.08.2016 kl. 21:54

 

Vad händer? I slutet av juni började Nils ta sig framåt och nu en månad senare går han med stöd, ställer sig upp mot möbler, kryper kortare sträckor och sitter med stöd (även små stunder utan). Det har skett på så kort tid alltihop, vi hinner inte med här hemma. 

Nästa vecka blir han nio månader, fortsätter det i denna takt går han väl vid tio månader. Jag vet inte, enligt mig får han nog gärna lugna ner sig lite, haha. Han får nog vara liten bebis ett tag till!

Han trivs också mycket bättre i vagnen nu (var ju riktigt jobbigt ett tag då han skrek och var missnöjd när han måste sitta där, inte alls kul att ta en promenad eller handla då). Har börjat ta längre promenader och stannar till i lekparker för att gunga, vilket han gillar massor. Så roligt att kunna göra sånt nu, ser riktigt fram emot parkbesök i framtiden!

Han har mera ljud nu som han varierar, dock är pruttljudet fortfarande en favorit. Några ord har han inte sagt ännu, ska bli så kul att höra vilket som blir hans första. 

Babblarna har blivit lite tråkiga och nu är det Daniel Tiger som gäller, inte mig emot. För övrigt ett bra barnprogram, pedagogiskt och jämställt, tips! Det får han gärna se på när han är äldre och förstår lite mera också.

Han står!

Blåbär var gott (och allt skall tuggas på)

Att gunga är bäst!

Lindex all the way, tycker dom har finaste barnkläderna.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Johanna. 28. Åbo.

Nu med bebé!