Några nätrelaterade grejer jag stör mig på

02.05.2016 kl. 20:38

 

- popup-reklamer på bloggar. Som täcker hela fönstret och som inte försvinner av att man klickar bredvid utan man måste klicka på det pyttelilla x-et i hörnet som man missar och hamnar på nån jäkla skitsida. 

- att jag är för lat för att ta tag i saken och skaffa Adblock för att slippa skiten. Ja, så lat är jag. När jag äntligen får tid vid datorn orkar jag inte med sånt.

- att webshoppar börjat trakassera en via mail om man har grejer i varukorgen. Jag brukar fönstershoppa på nätet ibland (klicka grejer till varukorgen, se slutsumman, stänga fönstret) men nu får man inte ens göra det i fred? 

- att IKEA inte låter en avbeställa nyhetsbreven (som dom skickar femtielva ggr i veckan). Det går, men då försvinner hela ens Family-medlemsskap på samma gång. Så sjukt irriterande. Men dom ska inte vinna, rakt till skräpposten med er, adjö.

- reklamer på Instagram. 

- bekanta som postar och likear rasistiska, sexistiska eller bara douchebagiga saker på Facebook. Från och med idag börjar jag gömma dem en efter en (är för mesig för att avfölja då det handlar om ganska nära bekanta, folks partners osv)

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Stör mig också på reklam som täcker hela fönstret på bloggar, med ett pyttelitet x som man knappt lyckas pricka in när man använder telefonen. Och Ikea alltså! Får erbjudanden från Ikea i Raisio, som på den tiden var närmast för oss i Österbotten så jag valde naturligtvis det varuhuset, men sen dess har Ikea i Tammerfors öppnat och jag skulle ju hellre få erbjudanden därifrån eftersim det är mycket närmare dit, men hur jag än försökt har jag inte lyckats ändra.
Milla05.05.16 kl. 10:17
Så dumt!
10.05.16 21:02
Skaffade ny dator men orkade högst en vecka utan adblocker! Jag lovar att det är gjort så himla snabbt så bara gör't så du slipper jävulskapen. Om du använder firefox så klicka här: https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/adblock-plus/

Ps. Har börjat blogga igen, kom och säg hej!
Jenny06.05.16 kl. 21:38
Måste nog ladda ner det, använder dock safari... och hej kiva med blogg! Ska bli kul att följa dig där borta :)
10.05.16 21:03

Johanna. 28. Åbo.

Nu med bebé!