Evighetslistan

22.04.2016 kl. 20:08

 

Linn uppmanar alla att fylla i denna lista, klart jag måste lyda.

1. Så här tänker jag kring vacciner:

Vi vaccinerar vårt barn och jag tycker alla som kan borde göra det. Blir provocerad av anti-vaccin-folket. Nu pratar jag alltså om de vacciner som ingår i vaccinprogrammet.

2. Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här:

Folk får göra vad dom vill. Däremot kan jag tycka att det är synd att man gör ingrepp pga samhällets ideal. 

3. Min sanna åsikt om muminmuggar:

Alltså muminmuggar är fina men jag skulle inte samla på dem själv. Det finns för många och andra serviser som är finare.

4. Ska barn synas på sociala medier? Så här tänker jag:

Även här får folk göra som dom vill, men jag tycker inte det är så farligt om man lägger ut bilder på sitt barn så länge dom inte är förnedrande. Speciellt bebisbilder är ganska harmlösa då personen inte kommer att se ut så när hen blir äldre... men som sagt, vill man inte så gör man det inte, simple as that.

5. Är jag feminist eller inte? Så här tänker jag:

Jag är feminist ja. Även om jag fortfarande märker hur fel jag tänker i vissa situationer pga normer i samhället som påverkat mig hela livet. Kämpar på och lär mig mera hela tiden.

6. Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar:

Why not, så länge bloggen inte är en stor reklampelare för sånt orkar man inte med. Även smygreklam stör mig. Och så blir jag superavundsjuk när stora välförtjänande bloggare får en massa gratissaker jag själv velat ha men inte kan köpa pga är pank :)))

7. Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder:

Klart dom kan, dum fråga. Vem som helst får ha på sig vad som helst. Vill Nils ha klänning när han är äldre får han det (önskar att alla tänkte på samma sätt, tänk vilken gladare plats världen skulle vara då). Än så länge klär jag honom mest i bodys och byxor/trikåer för det är mest praktiskt, hålls på plats.

8. Dop eller namnfest - vad väljer jag?

Vi hade namnfest. Är inte troende och tycker religion medför mycket hemskheter här på jorden. Dock får han välja själv när han är äldre om han vill höra till kyrkan eller ej, det är hans val.

9. Bloggska - är det ett viktigt språk?

*stort frågetecken*

10. Den berömda bloggfasaden - ska man visa allt i bloggen?

Om man vill. Man behöver ju inte läsa om man inte gillar.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Johanna. 28. Åbo.

Nu med bebé!